5/8/17

Με άλλους Σχολικούς Συμβούλους από Σεπτέμβρη πολλά σχολεία Άλλους Σχολικούς Συμβούλους από Σεπτέμβρη θα έχουν πολλά σχολεία λόγω ανάληψης των νέων καθηκόντων τους ως Διευθυντές/τριες σχολικών μονάδων.Στις πρόσφατες κρίσεις αρκετοί Σχολικοί Σύμβουλοι ήταν υποψήφιοι Διευθυντές Σχολικών Μονάδων και λόγω αυξημένων μορίων τοποθετήθηκαν σε σχολεία..

Αρκετές είναι λοιπόν οι αποχαιρετιστήριες επιστολές που στέλνουν  στους εκπαιδευτικούς των Περιφερειών Παιδαγωγικής τους ευθύνης αφού πολλοί  αναλαμβάνουν τελικά χρέη Διευθυντών/ντριών. 

Αυτό σημαίνει ότι υποψήφιοι  που δεν είχαν καταφέρει να γίνουν Σχολικοί Σύμβουλοι στις προηγούμενες κρίσεις, αλλά όμως βρίσκονται στον πίνακα , θα καταλάβουν τις θέσεις που αφήνουν οι νυν Σχολικοί Σύμβουλοι μέχρι τις επόμενες κρίσεις. 


Ένας από τους λόγους παραίτησης από τη θέση του Σχολικού Συμβούλου, που διακρίνεται στις επιστολές τους, είναι  οι μεγάλες εκπαιδευτικές περιφέρειες και οι μετακινήσεις που απαιτούνται για να επισκεφθούν τα σχολεία παιδαγωγικής τους ευθύνης.
  
Δεν υπάρχουν σχόλια: