28/7/17

Ανακοίνωση Αιρετού μέλους του Π.Υ.Σ.Δ.Ε Ν. Λάρισας για τις βαθμολογίες των υποψήφιων Διευθυντών

Αυθαίρετα Συμπεράσματα
«Το Διευρυμένο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ν. Λάρισας (όλα τα μέλη) βαθμολόγησε τους υποψηφίους πολύ αυστηρά σε σχέση με τους βαθμούς άλλων Υ.Σ.», αναφέρει η ανακοίνωση της Π.Ε.Κ. (πάλαι ποτέ κραταιά ΠΑΣΚ) σε ένα σημείο.
Γνωρίζουν μήπως τις βαθμολογίες κάθε μέλους χωριστά ή βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα; Από πότε ο μέσος όρος αντιπροσωπεύει τις επιμέρους βαθμολογίες; Ανακάλυψαν μήπως καμία νέα θεωρία η οποία θα διεκδικήσει και βραβείο; Σε ό,τι με αφορά ως αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ, τους πληροφορώ ότι η πορεία μου μέχρι σήμερα χαρακτηρίζεται από ήθος, ακεραιότητα και αξιοπρέπεια.
Αν νομίζουν ότι αυθαιρετώντας μπορούν να σπιλώνουν άτομα, «πλανώνται πλάνην οικτρά». Στη θέση από την οποία με έταξαν οι συνάδελφοι για να τους υπηρετώ δεν έχουν χώρο ούτε η μικροψυχία, ούτε η εμπάθεια, ούτε ο ρεβανσισμός, πόσο μάλλον η «παραταξιακή μυωπία». Αν θέλουν να μάθουν τη βαθμολογία μου σε κάθε υποψήφιο, είμαι πάντα στη διάθεσή τους, όπως έκανα και με αρκετούς συναδέλφους που ανήκουν σε διαφορετικά ψηφοδέλτια, όπως και στο δικό τους. Και εκεί θα διαπιστώσουν ότι αυτά τα οποία αναφέρουν δεν με αφορούν ούτε με αγγίζουν στο ελάχιστο. Σέβομαι και εκτιμώ την προσωπικότητα και την προσπάθεια κάθε συναδέλφου και αυτό αποτυπώθηκε και στη βαθμολογία.
Λάρισα, 27/7/2017
Κοντσιώτης Κωνσταντίνος
Φυσικός (MSc) στο ΓΕ.Λ. Φαλάνης
Αιρετό μέλος του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ν.Λάρισας
Τηλ: 6947779934
 www.dictyo.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: