29/7/17

Αλλαγές στους Διευθυντές: Υποψήφιοι με λίγα μόρια θα γίνουν Διευθυντές στα "καλύτερα σχολεία"Χθες  28-7-2017 ανακοινώθηκαν οι τοποθετήσεις των νέων διευθυντών σχολικών μονάδων σε όλη την χώρα. Η διαδικασία όμως των τοποθετήσεων μπορεί να ολοκληρώθηκε, αλλά θα υπάρξουν πιθανότατα αλλαγές, και μάλιστα σημαντικές.

Όπως ήδη είχαμε ενημερώσει, στους πίνακες υποψήφιων διευθυντών υπήρχαν και πολλοί νυν Σχολικοί Σύμβουλοι. Διαβάστε εδώ τους λόγους γιατί πολλοί Σχολικοί Σύμβουλοι ήταν υποψήφιοι Διευθυντές., με την επιφύλαξη αν υπάρχουν άλλοι λόγοι: δαπανηρές μετακινήσεις , οικογενειακοί κ.α

Στις αποφάσεις  τοποθετήσεων  Διευθυντών Σχολικών Μονάδων  των Περιφερειακών Διευθυντών της χώρας υπάρχουν και ονόματα πολλών Σχολικών Συμβούλων. που βέβαια, λόγω υψηλών μορίων, τοποθετήθηκαν σε "καλά" σχολεία.

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Ποιες αλλαγές έρχονται τον Σεπτέμβρη και θα επηρεάσουν το επάγγελμα του εκπαιδευτικού


Πρακτικά αυτό σημαίνει, ότι αν κάποιος Σχολικός Σύμβουλος δεν αναλάβει υπηρεσία την Τρίτη 1-8-2017, "το σχολείο του", θα πρέπει να το αναλάβει ο πρώτος σε μόρια, στη λίστα αναμονής,  από τους υποψήφιους Διευθυντές, που  είχε δηλώσει το  συγκεκριμένο σχολείο και σύμφωνα με τον τελικό πίνακα μοριοδότησης της κάθε Διεύθυνσης Εκπαίδευσης!!!  

Το πιο πιθανό όμως είναι, ότι ο κάθε Σχολικός Σύμβουλος, που ανήκει στην περίπτωση   που εξετάζουμε, να αναλάβει υπηρεσία ως Διευθυντής Σχολείου, κι αυτό μόνο έως τις επόμενες επιλογές Σχολικών Συμβούλων, περίπου δηλαδή μέχρι το τέλος του σχολικού έτους, οπότε ίσως να θέσει πάλι υποψηφιότητα για Σχολικός Σύμβουλος παραιτούμενος από τη θέση του Διευθυντή.

 


Τώρα σε ποιες Διευθύνσεις πιθανά θα γίνει αυτό....οι ενδιαφερόμενοι ήδη πρέπει να το γνωρίζουν.Βέβαια, άλλοι λόγοι, όπως αναφέραμε, όπως πολλές μετακινήσεις και υποχρεώσεις, να οδήγησαν νυν Σχολικούς Συμβούλους να θέσουν υποψηφιότητα ως Διευθυντές Σχολικών Μονάδων.

Οι προθέσεις θα γίνουν γνωστές σε λίγες ημέρες έως και σε πολύ  λίγους μήνες ........ περιμένουμε να δούμε σχετικές διευκρινίσεις από Τρίτη.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


Πρώτη φορά τόσοι Σχολικοί Σύμβουλοι έβαλαν υποψηφιότητα για Διευθυντές Σχολείων

Δεν υπάρχουν σχόλια: