10/4/17

Παρουσίαση Ετήσιας Έκθεσης για την Εκπαίδευση 2016 ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ( Τρίτη 25 Απριλίου 2017)Παρουσίαση Ετήσιας Έκθεσης για την Εκπαίδευση 2016 ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ
Σας γνωστοποιούμε ότι το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 25 Απριλίου 2017 στις 10:00 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Ακρόπολης (Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα) εκδήλωση στην οποία θα παρουσιαστούν:

α) η ολοκληρωμένη βάση δεδομένων του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ με συγκριτικά δεδομένα για τα εκπαιδευτικά συστήματα της Ελλάδας και των υπόλοιπων χωρών της ΕΕ και

β) η Ετήσια Έκθεση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ για την Εκπαίδευση 2016.
Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης, χωρίς δαπάνη για το δημόσιο. Παρακαλούνται οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων να διευκολύνουν τους εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, εφόσον δεν παρεμποδίζεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων.
Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν το συντομότερο δυνατό συμμετοχή (ονοματεπώνυμο και ιδιότητα) στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση του ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ: info@kanep-gsee.gr με τίτλο e-mail «Δήλωση συμμετοχής για την επετειακή εκδήλωση ΚΑΝΕΠ-ΓΣΕΕ)».


Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ Δ. ΠΑΝΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: