15/3/17

Επιμορφωτικό Εργαστήριο εκπαιδευτικών με θέμα: «Καλλιεργώντας την ενσυναίσθηση. Η τεχνική του θεάτρου Forum σε Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων».


Η Δ/νση Α/βάθμιας Εκπ/σης Ρεθύμνης δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων σε
συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Ρεθύμνης, τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Ρεθύμνης, το Τμήμα Παιδείας και την Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Ρεθύμνου διοργανώνουν Επιμορφωτικό Εργαστήριο εκπαιδευτικών με θέμα: «Καλλιεργώντας την ενσυναίσθηση. Η τεχνική του θεάτρου Forum σε Προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων». 
Το Εργαστήριο αφορά σε ομάδα 30 εκπαιδευτικών της ΔΠΕ & ΔΔΕ Ρεθύμνης. Θα πραγματοποιηθεί στο 3ο Γυμνάσιο Ρεθύμνου (Αίθουσα 8 & Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στον 2ο όροφο) την Τετάρτη στις 29 Μαρτίου 2017,  16:30 – 21:30 με συντονίστρια την Αγγελική Σπινθάκη, η οποία είναι εκπαιδευτικός, θεατροπαιδαγωγός & ψυχοεκπαιδεύτρια. 
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (υλοποίηση εγκεκριμένου Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων & ημερομηνία υποβολής της φόρμας συμμετοχής).  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.  Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την ψηφιακή φόρμα έως την  Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.Δεν υπάρχουν σχόλια: