11/3/17

Δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας σε μαθητές στο χώρο του σχολείου.


νοιχτή πρόσκληση σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Αττικής ..σε συνεργασία με την Γ' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "ΑΤΤΙΚΟΝ"Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής διά της Υπευθύνου Αγωγής Υγείας στο πλαίσιο της υποστήριξης και ενδυνάμωσης των εκπαιδευτικών διοργανώνει φέτος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με τίτλο: "Αντιμετώπιση οξέων παιδοαλλεργιολογικών, παιδοπνευμονολογικών και παιδονευρολογικών προβλημάτων στο χώρο του σχολείου" σε συνεργασία με την Γ' Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου "ΑΤΤΙΚΟΝ" και κατόπιν έγκρισης της Γενικής Διεύθυνσης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2016-2017 (αρ. πρωτ.: 27-07-2016/Φ15/1488/124279/Δ1).

Το Πρόγραμμα (διάρκειας 4 ωρών, 16:30-20:00) θα διεξαχθεί σε προκαθορισμένες ημερομηνίες (Τέταρτο μάθημα στις 17/03/2017) στο Κεντρικό αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Π.Γ.Ν. Αττικόν με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους εκπαιδευτικούς της Αττικής.

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν θα τηλεφωνούν στη γραμματεία του νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ (210-5832228, 8:00-14:00) για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά μάθημα 150. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Η παρακολούθηση είναι προαιρετική και χωρίς οικονομική επιβάρυνση για τους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Παρακαλούνται πολύ οι Διευθυντές των Σχολείων να βεβαιωθούν για την έγκαιρη ενημέρωση όλων των   εκπαιδευτικών.
                                                                                       
       Ο  Διευθυντής
                                                                   
  Της Διεύθυνσης Δ.Ε. Δυτικής Αττικής
     Αργύριος Θ. Αργυρίου
Δεν υπάρχουν σχόλια: