1/3/17

ΙΕΠ: Διοργάνωση βιωματικού κύκλου τριών εργαστηρίων για εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με θέμα "Τέχνη και Μαθηματικά"


Δελτίο Τύπου

 Βιωματικός Κύκλος Επιμορφωτικών Εργαστηρίων με θέμα: «Τέχνη και Μαθηματικά» στο Μουσείο Ηρακλειδών 

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής σε συνεργασία με το Μουσείο Ηρακλειδών διοργανώνουν ένα βιωματικό κύκλο τριών εργαστηρίων με τίτλο «Τέχνη και Μαθηματικά». Τα εργαστήρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και έχουν ως στόχο την παρουσίαση διδακτικών μεθόδων και την πρακτική εφαρμογή τους στο γνωστικό αντικείμενο των Μαθηματικών. Τα βιωματικά εργαστήρια φιλοδοξούν να παρουσιάσουν μια διδακτική μεθοδολογία που όλοι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εφαρμόσουν στις τάξεις τους προσεγγίζοντας και αναλύοντας θεμελιώδεις μαθηματικές έννοιες μέσω της Εικαστικής Τέχνης . Την επιστημονική ευθύνη των εργαστηρίων έχουν οι μαθηματικοί κ. Άρης Μαυρομάτης και κ. Αποστόλης Παπανικολάου. Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις 7, 21 Μαρτίου και 4 Απριλίου 2017 στο χώρο του Μουσείου Ηρακλειδών. Ώρα διεξαγωγής: 6:00 - 8:00μ.μ.. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του ΙΕΠ. 
Οι εκπαιδευτικοί που θα δηλώσουν συμμετοχή υποχρεούνται να παρακολουθήσουν και τα τρία εργαστήρια. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Πληροφορίες στο τηλ: 2131335-566 

Δελτίο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: