24/2/17

Κι άλλο σενάριο βελτίωσης του νόμου επιλογής διευθυντών σχολικών μονάδων"Μια από τις πιθανές διορθώσεις σε επόμενο νόμο  είναι η δυνατότητα 
επιλογής πολλών σχολικών μονάδων των υποψηφίων Διευθυντών. Με τον ισχύοντα νόμο πολύ     δύσκολα ένας υποψήφιος μπορεί να γίνει Διευθυντής σε σχολείο που δεν τον γνωρίζουν, ανεξαρτήτως προσόντων" ανέφερε ο ΠΔΕ Κρήτης Γιώργος Τερζάκης σε συνάντηση  που είχε με Διευθυντές Σχολείων του νησιού. 

Ο κ. Γιώργος Τερζάκης  επίσης αναφέρθηκε και σε χρονικά όρια που αν παρέλθουν θα έχουμε παράταση της θητείας των διευθυντών σχολικών μονάδων.
Διαβάστε εδώ όλη την τοποθέτηση του ΠΔΕ για το ζήτημα της επιλογής των Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

Αυτή ίσως είναι μια άλλη τροποποίηση πέρα από τις πιθανές τροποποιήσεις για τις οποίες έχουμε αναφερθεί πριν λίγες ημέρες  : "Με τροποποιήσεις του υφιστάμενου νόμου η επιλογή Διευθυντών μετά την απόφαση του ΣΤΕ".


Βέβαια σε περίπτωση μιας τέτοιας αλλαγής δεν αίρεται σε σημαντικό βαθμό η δυσκολία που αντιμετωπίζουν υποψήφιοι διευθυντές να εκλεγούν από ΣΔ  που τους είναι  άγνωστοι και δε γνωρίζουν το έργο τους.Δεν υπάρχουν σχόλια: