22/2/17

Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο: «Γιατί θέατρο στο σχολείο;»


Η Διεύθυνση Α/θμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνης δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων
σε συνεργασία με την Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Ρεθύμνης, το Τμήμα Παιδείας - Σχολική Επιτροπή Α/θμιας του Δήμου Ρεθύμνου και τον Σύλλογο «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης» διοργανώνουν Επιμορφωτική Ημερίδα με τίτλο «Γιατί θέατρο στο σχολείο;»
Η Επιμορφωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ρεθύμνου (Αποστολάκη 6 - Κουμπές), την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 9.30 με 14.00 (9:30 – 10:00 Προσέλευση, Εγγραφές) και θα περιλαμβάνει:  
α) θεωρητική προσέγγιση του θέματος με εισηγητές τον κ. Λάκη Κουρετζή και την κα Μαρία Κεφαλάκη
β) βιωματικά εργαστήρια από εμψυχωτές – μέλη του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου – Θεατρικού Παιχνιδιού και του Συλλόγου Εμψυχωτών Θεατρικού Παιχνιδιού «Παιδαγωγική Θεάτρου Κρήτης».
Το μέγιστο των συμμετεχόντων είναι 90 εκπαιδευτικοί Α/θμιας & Β/θμιας και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (υλοποίηση εγκεκριμένου Προγράμματος Σχολικών Δραστηριοτήτων & ημερομηνία υποβολής της φόρμας συμμετοχής).  Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 
Όσοι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να συμμετάσχουν παρακαλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την ψηφιακή φόρμα που θα βρουν στην διεύθυνση: https://goo.gl/forms/27Jc1FV5Tg17mpiX2 έως την  Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: