24/1/17

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα Αξιολόγηση της επίδοσης του μαθητή – Περιγραφική Αξιολόγηση
ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα Αξιολόγηση της επίδοσης του μαθητή – Περιγραφική Αξιολόγηση»


Το ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής σε προαιρετικό, απογευματινό επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με θέμα «Η Αξιολόγηση της Επίδοσης του Μαθητή – Περιγραφική Αξιολόγηση». Το σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Νομών Έβρου και Ροδόπης, θα ολοκληρωθεί σε δύο τρίωρες συναντήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Π.Ε.Κ Αλεξανδρούπολης την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017 και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017. 

Για την απόκτηση βεβαίωσης παρακολούθησης απαιτείται η παρουσία και στις δύο (2) επιμορφωτικές συναντήσεις. Θα γίνουν δεκτοί/ες είκοσι πέντε (25) επιμορφούμενοι/ες εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών Έβρου και Ροδόπης. Όσοι /ες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να το κάνουν ως την Τετάρτη 25/01/2017 στις 21:00 στον παρακάτω σύνδεσμο:


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και οι τα ονόματα των εκπαιδευτικών που έγιναν δεκτοί/ες (καθώς και των επιλαχόντων/ουσών) θα ανακοινωθούν στους / στις ενδιαφερόμενους /ες στις 26/01/2017. Στις 26/01/2017 θα σταλεί μήνυμα στους/στις εκπαιδευτικούς που επιλέχθηκαν οι οποίοι/ες θα πρέπει μέχρι τις 29/01/2017 να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα καλείται ο/η επόμενος /η.Φορέας υλοποίησης:
Π.Ε.Κ Αλεξανδρούπολης
Επιστημονικά Υπεύθυνη:
Δρ Ευαγγελία Γκαντίδου
Σχ. Σύμβουλος ΠΕ06 Π.Ε Καβάλας
Υποδιευθύντρια ΠΕΚ Αλεξανδρούπολης

 Πρόσκληση ενδιαφέροντος Σεμινάριο Αξιολόγησης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: