6/1/17

Η Π.Ε.Α.Δ για τα κριτήρια διορισμώνΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ (Π.Ε.Α.Δ.)
Αρ. Μητρώου Σωματείου:30492 ειδ.6283
Αρ. Διαταγής Αναγνώρισης:457/14-10-2014
του Ειρηνοδικείου Αθηνών
e-mail:            pead2014@gmail.com.

τηλέφωνο:         6982327670
αρ.πρωτ. 74
Αθήνα, 5-1-2017Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Α.Δ. στα γραφεία της Ο.Λ.Μ.Ε. στο Σύνταγμα.
Στη συνέλευση υπήρξε ενημέρωση αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις που προκλήθηκαν από τις εξαγγελίες των τελευταίων ημερών που φαίνεται να θέτουν το ενδεχόμενο μόνιμων διορισμών μετά από πολλά χρόνια παρατεταμένης αδιοριστίας.
Η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας χαιρετίζει καταρχήν αυτές τις εξαγγελίες, αλλά εκείνο που προέχει είναι να διευκρινιστούν οι λεπτομέρειες ενός τέτοιου ενδεχόμενου, δεδομένων των πολλών παραμέτρων που θα πρέπει να ληφθούν υπόψιν. H Γενική Συνέλευση διατράνωσε την άρνηση σε κάθε σκέψη για γραπτό διαγωνισμό.
Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τους συναδέλφους για τις πάγιες θέσεις της Ένωσης που αφορούν τα βασικά κριτήρια για τους μόνιμους διορισμούς [1. προϋπηρεσία, 2. ΑΣΕΠ, 3. παλαιότητα πτυχίου (ως κοινωνικού κριτηρίου)] και από τη Γενική Συνέλευση επαναλήφθηκε το αίτημα που έχει ήδη υποβληθεί και εγγράφως για άμεση συνάντηση του Δ.Σ. με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου.
Το Δ.Σ. κάλεσε τα μέλη να είναι σε εγρήγορση προκειμένου να διαφυλαχθούν η αξιοπρέπεια και οι κόποι όλων όσοι εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια στελεχώνοντας τα δημόσια σχολεία της χώρας.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


Διαμάντης Θεόδωρος

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Σάββας Βασίλειος


Δεν υπάρχουν σχόλια: