10/1/17

Τα σχολεία που κλείνουν από 1 έως και 3 ημέρες
Η κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα τις τελευταίες ώρες έχει ενταθεί . Πολλοί Δήμοι λόγω των μεγάλων προβλημάτων αποφασίζουν να κλείσουν τα σχολεία των περιοχών τους για περισσότερες ημέρες.Έως τώρα οι σχολικές μονάδες που κλείνουν για περισσότερες από μία ημέρες  είναι οι παρακάτω:Δήμος Νέας Ζίχνης κλειστά σχολεία για Τετάρτη 11/1 και Πέμπτη 12/1


Δήμος Νεστορίου Καστοριάς,  Αναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου (Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγεία , σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) την Τετάρτη 11, Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, εξαιτίας του γεγονότος ότι επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες στον Δήμο Νεστορίου, από τον ολικό παγετό.

Κλειστά θα παραμείνουν για Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Λάρισα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης που επικρατεί τις τελευταίες ώρες, αλλά και της κατάστασης των καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ενταθούν. Κλειστό θα παραμείνει επίσης και το ΤΕΙ Θεσσαλίας σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη με απόφαση του προέδρου της σχολής.

Δήμοι Κιλελέρ και Τυρνάβου που θα παραμείνουν κλειστα τα σχολεία έως και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου όπου θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Συγκεριμένα όπως γνωστοποίησαν οι Δήμοι Αγιάς, Τεμπών, Φαρσάλων, Ελασσόνας τα σχολεία α/θμιας και β/θμιας δεν θα λειτουργήσουν τόσο την Τετάρτη (11/1) όσο και την Πέμπτη (12/1) λόγω της χιονόπτωσης, του παγετού και της αναμενόμενης νέας επιδείνωσης.


ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ : Όλα τα Σχολεία (και την Πέμπτη 12/01/2017)ΚΥΜΗ-ΑΛΙΒΕΡΙ:
Η Πρωτοβάθμια και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή αποφάσισαν όπως , μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις συνεχιζόμενες χιονοπτώσεις, όλες οι Σχολικές Μονάδες που λειτουργούν στα όρια του Δήμου μας θα παραμείνουν κλειστές και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου. Για οποιαδήποτε εξέλιξη , θα υπάρξει ανάλογη νέα ανακοίνωση προκειμένου να ενημερωθούν έγκαιρα, μαθητές, γονείς και καθηγητές.
ΣΚΙΑΘΟΣ:
Αποφασίστηκε τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σκιάθου να μην λειτουργήσουν την Τετάρτη 11/01/2017 έως και την Παρασκευή 13/01/2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

  
 ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 11/1/2017

Κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Ιωαννιτών μετά την ασθενή χιονόπτωση που εκδηλώθηκε αλλά και τον ισχυρό παγετό που ακολουθεί. Η απόφαση ελήφθη απόψε και στην σχετική ανακοίνωση του Δήμου αναφέρεται ότι «τα σχολεία Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ιωαννιτών αύριο 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Στο Δήμο Ιωαννιτών, κλειστοί θα παραμείνουν και οι παιδικοί σταθμοί, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Τα σχολεία στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων θα μείνουν κλειστά. Κλειστά επίσης θα είναι τα σχολεία στους Δήμους Μετσόβου, Κόνιτσας και Πωγωνίου. Στους Δήμους Δωδώνης και Ζίτσας τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και η κατάσταση θα εκτιμηθεί νωρίς το πρωί στην περίπτωση που υπάρξουν νέες χιονοπτώσεις. 

Στο Νομό Θεσπρωτίας τα σχολεία θα μείνουν κλειστά και στους τρεις Δήμους, Ηγουμενίτσας, Σουλίου και Φιλιατών. Κλειστά θα είναι τα σχολεία στην Πάργα, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν στο Δήμο Ζηρού καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, όπως και στο Δήμο Πρέβεζας.

 Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους Δήμους Νικολάου Σκουφά και Γεωργίου Καραισκάκη του Νομού Άρτας


Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσης ΠΕ Γ΄ Αθήνας θα λειτουργήσουν κανονικά, με εξαίρεση τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία της Πετρούπολης που θα ξεκινήσουν στις 10 πμ μετά από σχετική απόφαση του Δήμου


Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον δήμο Αθηναίων, μετά την εξασθένιση των καιρικών φαινομένων, ωστόσο τρία συγκροτήματα θα παραμείνουν κλειστά, λόγω ειδικών προβλημάτων. Σύμφωνα με ενημέρωση του δήμου Αθηναίων, κλειστά θα παραμείνουν:

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στην οδό Σίνα 70. Το υδραυλικό και ηλεκτρικό σύστημα υπέστησαν σοβαρή ζημιά, λόγω του παγετού, με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκτός λειτουργίας η κεντρική θέρμανση.
Τα 120ο και 38ο Δημοτικά Σχολεία Αθηνών, στην οδό Κοκκερέλ 14 στην Άνω Κυψέλη, λόγω ολισθηρότητας του κατηφορικού δρόμου, των προαυλίων και των κλιμακοστασίων.

 Το 24ο Γυμνάσιο και το 24ο Λύκειο Αθηνών, στην οδό Σούκα 3 στο Πολύγωνο, για τους ίδιους λόγους επικινδυνότητας για μαθητές και καθηγητές.

 

Δήμος Χαϊδαρίου Όλες οι σχολικές μονάδες (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), θα παραμείνουν κλειστές την Τετάρτη 11/1/2016 μέχρι τις 10:00πμ. Σύμφωνα  με το δήμο, η απόφαση αυτή παίρνεται με γνώμονα την ασφάλεια μικρών και μεγαλύτερων σε ηλικία παιδιών, κατόπιν συνεννοήσεως με την Περιφέρεια Αττικής. Οι αίθουσες διδασκαλίας θα θερμανθούν από νωρίς το πρωί, ενώ θα έχει πέσει αλάτι στους γύρω χώρους για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.Δήμος Διονύσου Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Διονύσου (Άγιος Στέφανος, Άνοιξη, Διόνυσος, Δροσιά, Κρυονέρι, Ροδόπολη, Σταμάτα) λόγω των καιρικών συνθηκών. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν από τις 9 το πρωί.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις κλειστά και αύριο Τετάρτη σε αρκετούς δήμους του Νομού Θεσσαλονίκης, λόγω της πυκνής χιονόπτωσης και της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας   θα είναι τα σχολεία: Νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στους Δήμους Καλαμαριάς, Πυλαίας – Χορτιάτη, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Κορδελιού – Ευόσμου, Ωραιοκάστρου, Λαγκαδά και Δέλτα. Αναμένονται οι ανακοινώσεις των υπόλοιπων Δήμων.


 Ανατολική Αττική: Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ωρωπού, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Ωρωπού θα παραμείνουν κλειστά.Επίσης κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 11/1/2017 στον Δήμο Μαραθώνος, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Βαρνάβα, της Τοπικής Κοινότητας Γραμματικού, όλα τα σχολεία της Δημοτικής Κοινότητας Μαραθώνα, το Δημοτικό Σχολείο Ανατολής, το 1ο και το 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης, ενώ θα λειτουργήσουν κανονικά το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο Νέας Μάκρης και το Λύκειο Νέας Μάκρης.

 Πάτρα Από την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) και επικινδυνότητας, αναστέλλεται η λειτουργία στα παρακάτω σχολεία
:-Νηπιαγωγείο Άνω Καστριτσίου -Δημοτικό Σχολείο Άνω Καστριτσίου -Νηπιαγωγείο Σελλών -Δημοτικό Σχολείο Σελλών -65ο Νηπιαγωγείο  (περιοχή Βούντενης) -59ο Δημοτικό Σχολείο (περιοχή Βούντενης) -Δημοτικό Καλλιθέας -Νηπιαγωγείο Καλλιθέας -Δημοτικό Αγ. Βασιλείου -Νηπιαγωγείο Αγ. Βασιλείου -Δημοτικό Δρεπάνου -Νηπιαγωγείο Δρεπάνου -Δημοτικό Αραχωβιτίκων -Νηπιαγωγείο Αραχωβιτίκων -Δημοτικό Ψαθοπύργου Νηπιαγωγείο Ψαθοπύργου.
 Επίσης αύριο Τετάρτη  11 Ιανουαρίου 2017, στα παρακάτω σχολεία,  λόγω δημιουργίας παγετού τις πρώτες πρωινές  ώρες, η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ.
-1ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας -2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας -3ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας -1ο Νηπιαγωγείο Παραλίας -2ο Νηπιαγωγείο Παραλίας -3ο Νηπιαγωγείο Παραλίας -4ο Νηπιαγωγείο Παραλίας. Χαλανδρίτσα Δήμου Ερυμάνθειας Αχαίας: Αύριο Τετάρτη θα είναι κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Ερυμάνθου
Παξοί Τα σχολεία στους Παξούς θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τετάρτη, μετά από απόφαση του δημάρχου, λόγω ολισθηρότητας στους δρόμους


Λέσβος Σας ενημερώνουμε πως σύμφωνα με την απόφαση (54/10-1-2017) του Δήμου Λέσβου, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λέσβου θα παραμείνουν κλείστα.

Κλειστά τα σχολεία στην   Αιγιαλεία και την Τετάρτη 11/1/2016 μετά από απόφαση του  Δημάρχου

Δήμος Ορεστιάδας  Ούτε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα ανοίξουν τα σχολεία στο δήμο Ορεστιάδας, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Διδυμότειχο ο Δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης εξέδωσε απόφαση με την οποία τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής ευθύνης του Δήμου θα μείνουν και αύριο Τετάρτη 11/1/2016 κλειστά


Ο Δήμαρχος Κασσάνδρας, εκτιμώντας την επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, καθώς και τον υφιστάμενο παγετό, έλαβε απόφαση περί μη λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων και των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κασσάνδρας αύριο Τετάρτη 11-01-2017.
Περαιτέρω εκτίμηση της κατάστασης θα γίνει αύριο το μεσημέρι, οπότε και θα υπάρξει νέα ανακοίνωση. Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων και του παγετού, με απόφαση του Δημάρχου Σιθωνίας δεν θα λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11 Ιανουραίου όλες οι σχολικές μονάδες

 Ευβοια Εξαιτίας της συνεχούς χιονόπτωσης και του παγετού που έχει δημιουργηθεί, την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης του Νομού.


Λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών με απόφαση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, διακόπτεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, καθώς και των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ στις Δημοτικές Ενότητες Μαργαριτίου, Συβότων και Πέρδικας για σήμερα Τρίτη 10-01- 2017 και αύριο Τετάρτη 11-01- 2017.


 Σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά λόγω της χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αποφάσισε για αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία – Αναμένουμε και την επίσημη ανακοίνωση www.alphafm.gr/ 

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού αποφάσισε οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, να μην  λειτουργήσουν αύριο Τετάρτη 11/01/2017, λόγω των παρατεταμένων συνθηκών παγετού, της χιονόπτωσης και γενικότερα των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.


Όλα τα σχολεία του Δήμου Σικυωνιών θα είναι κλειστά αύριο Τετάρτη 11/01/2017


 Kλειστά τα σχολεία, γι’ αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού  


 Σύμφωνα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης όλες οι σχολικές μονάδες του Νομού θα παραμείνουν κλειστές και αύριο Τετάρτη 11/1/2017


 Τη συνέχιση της διακοπής των μαθημάτων, και τη Τετάρτη 11/01/2017, σε όλες  τις σχολικές μονάδες της Α’/θμιας και Β’/θμιας Εκπ/σης Δήμου Σερρών, λόγω επικινδύνων καιρικών φαινομένων, αποφάσισε με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος Σερρών, το πρωί της Τρίτης 10/1. 
Ανάλογη απόφαση αναμένεται να πάρουν και οι υπόλοιποι Δήμαρχοι της Π.Ε. Σερρών, καθώς αναμένεται επιδείνωση του καιρού τις ερχόμενες ώρες.


 Με απόφαση του Δημάρχου Πρεσπών, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τετάρτη


 Κλειστά  όλα τα σχολεία της  ΖΑΚΥΝΘΟΥ την Τετάρτη 11/01   με απόφαση του Δημάρχου

  Δήμος Νεστορίου ΚαστοριάςΑναστολή λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Νεστορίου (Παιδικός σταθμός, Νηπιαγωγεία , σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) την Τετάρτη 11, Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017, εξαιτίας του γεγονότος ότι επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες και χαμηλές θερμοκρασίες στον Δήμο Νεστορίου, από τον ολικό παγετό. Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ 11-1-2017 όλα τα σχολεία του  ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


 Κιλκίς Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν και εκδηλώνονται με χιονοπτώσεις, ισχυρό παγετό και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες υπό του μηδενός.
Κλειστά και αύριο τα σχολεία σε όλη τη Μαγνησία
Με απόφαση του Δήμου Βόλου και αφού συνεκτιμήθηκε η κατάσταση με τη συνεχιζόμενη κακοκαιρία και τις δυσμενείς προγνώσεις για το επόμενο διάστημα, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην περιοχή ευθύνης του Δήμου Βόλου θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017, κλειστά.Επίσης αύριο, θα είναι κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί, που λειτουργούν με ευθύνη του Δήμου Βόλου

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δ. Βέροιας και την Τετάρτη (11/1)Κλειστά θα παραμείνουν για Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 και Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017 όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στη Λάρισα  Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία του Δήμου Καλαβρύτων τη Τετάρτη 11 Ιανουαρίου λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας


 Δ. ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ: Και για την Τετάρτη 11/1 θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεια Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο Νέας Προποντίδας


 Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, σε όλο το Δήμο  Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, σε  όλα τα σχολεία της Αν Φθιώτιδας

Απόφαση να κλείσουν και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας έλαβαν  οι Δήμαρχοι Σοφάδων, Μουζακίου και Παλαμά.


Κλειστά θα παραμείνουν & αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 τα Σχολεία όλων βαθμίδων σε όλο το Δήμο Πύλης


Με απόφαση της Δημοτικής Αρχής, όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11/1.
ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ Αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου 

KOΡΙΝΘΙΑ Αύριο Τετάρτη 11/1/2017, σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δημάρχων   θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ στις πιο κάτω περιοχές.: ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ ,ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ,ΝΕΜΕΑΣ ,ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ-ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ    ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ      και    ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ( και για την Πέμπτη) 


Μόνο τα σχολεία της δημοτικής ενότητας Φερών θα παραμείνουν αύριο, Τετάρτη 11/1, κλειστά, σε ό,τι αφορά το Δήμο Αλεξανδρούπολης. Όλα τα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου θα λειτουργήσουν κανονικά 


 Με απόφαση του Δημάρχου Ήλιδας κ. Χρήστου Χριστοδουλόπουλου θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία στο Δήμο Ήλιδας.


Δήμος Νέας Ζίχνης κλειστά σχολεία για Τετάρτη 11/1 και Πέμπτη 12/1Δήμοι Κιλελέρ και Τυρνάβου που θα παραμείνουν κλειστα τα σχολεία έως και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου όπου θα επανεκτιμηθεί η κατάσταση.

Συγκεριμένα όπως γνωστοποίησαν οι Δήμοι Αγιάς, Τεμπών, Φαρσάλων, Ελασσόνας τα σχολεία α/θμιας και β/θμιας δεν θα λειτουργήσουν τόσο την Τετάρτη (11/1) όσο και την Πέμπτη (12/1) λόγω της χιονόπτωσης, του παγετού και της αναμενόμενης νέας επιδείνωσης.


 Οπως ανακοίνωσε ο δήμος Θηβαίων, λόγω της πρόσφατης χιονόπτωσης και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του καλλικρατικού δήμου Θηβαίων καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 11/1.

 
Κρήτη:

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 11/1 ,  τα σχολεία του Δήμου Ηρακλείου: Νηπιαγωγείο Βασιλειών, Νηπιαγωγείο Αγίου Βλάσση, Νηπιαγωγείο Αγίου Σύλλα, Νηπιαγωγείο Προφήτη Ηλία, Νηπιαγωγείο Κυπαρισσίου, Δημοτικό Σχολείο Βασιλειών, Δημοτικό Σχολείο Αγίου Σύλλα, Δημοτικό Σχολείο Καρκαδιώτισσας, Δημοτικό Σχολείο Προφήτη Ηλία και Γυμνάσιο Προφήτη Ηλία.

Τα σχολεία στα Ανώγεια,  θα παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.Το Δημοτικό Σχολείο στο Μάραθος θα παραμείνει κλειστό την Τετάρτη 11/1, ενώ όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τη διακοπή των μαθημάτων στις 11/1, στις παρακάτω σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που βρίσκονται στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Χερσονήσου, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην ευρύτερη περιοχή και οι οποίες καθιστούν την πρόσβαση αλλά και τη λειτουργία των σχολικών μονάδων αδύνατη.

Συγκεκριμένα, θα παραμείνουν κλειστά:

Στην Δημοτική Κοινότητα Μοχού ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Μοχού.
Στην Δημοτική Κοινότητα Επισκοπής, ο Παιδικός Σταθμός, το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Επισκοπής.

Στην Τοπική Κοινότητα Σγουροκεφαλίου, το Δημοτικό Σχολείο Σγουροκεφαλίου
Στην Τοπική Κοινότητα Γωνιών, το Νηπιαγωγείο Γωνιών
Στην Τοπική Κοινότητα Ελαίας το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Ελαίας.

 www.fimes.grΚλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη 11/1 και τα σχολεία στον δήμο Οροπεδίου Λασιθίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: