18/1/17

Τα κλειστά σχολεία λόγω κακοκαιρίας την Πέμπτη 19/1. Που θα ανοίξουν αργότερα

Φλώρινα Λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και
δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
 Καστοριά Με απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς οι σχολικές μονάδες του Καλλικρατικού Δήμου Καστοριάς, για αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 09:15, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Σε περίπτωση που παρατηρηθεί επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.
Άργος Ορεστικό Ανακοινώνεται ότι μετά από την υπ’ αριθ. 46/18-01-2017 απόφαση του Δημάρχου Άργους Ορεστικού, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι παιδικοί και ο βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου, δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 19/01/2017, λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Νεστόριο Mε απόφαση του Δημάρχου Νεστορίου οι Σχολικές Μονάδες του Καλλικρατικού Δήμου Νεστορίου θα παραμείνουν κλειστές αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Δήμος Πύλης Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο, την Πέμπτη 19/01/2017, τα Σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί στον Δήμο Πύλης. Θα παραμείνουν όμως κλειστά τα Σχολεία της ορεινής περιοχής ήτοι: 1. Ροπωτού 2. Κοτρωνίου 3. Ελάτης 4. Καλογήρων και 5. Στουρναραιϊκων.
Εορδαία / Πτολεμαίδα Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και  για αύριο Πέμπτη    19 Ιανουαρίου  2017, κατά  μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω  των συνεχιζόμενων     δυσμενών  καιρικών συνθηκών .  Το  8ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαϊδας,  θα λειτουργεί από την Πέμπτη 19-1-2017 μαζί   με το 7ο  Νηπιαγωγείο Πτολεμαϊδας επί της Οδού Βασ . Όλγας 17  , έως την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη από τη διαρροή νερού.


Δήμος Καρπενησίου Αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου θα λειτουργήσουν από τις 9, εκτός από το σχολείο του Στενώματος που θα παραμείνει κλειστό.

Οι Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.


 ΔΠΕ ΚΙΛΚΙΣ
Με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, δεν θα διεξαχθούν τα μαθήματα στις παρακάτω σχολικές μονάδες, λόγω των προβλημάτων που προκλήθηκαν στα συστήματα ύδρευσης και θέρμανσης, από τον παγετό των προηγουμένων ημερών
Δημοτικά Σχολεία
1.    Δημ. Σχολ. Χωρυγίου
2.    3ο Νηπ. Κιλκίς
3.    6ο Νηπ. Κιλκίς
4.    Νηπ. Ευκαρπίας
5.    Νηπ. Κρηστώνης
6.    Νηπ. Αγίου Παντελεήμονα
7.    Νηπ. Χέρσου
8.    Νηπ. Χωρυγίου
Νηπιαγωγεία
Οι Διευθυντές, οι Διευθύντριες και οι Προϊστάμενοι και οι Προϊσταμένες καθώς και οι εκπαιδευτικοί των σχολικών μονάδων που δε θα λειτουργήσουν, θα βρίσκονται στις θέσεις τους για να διευκολύνουν το έργο των συνεργείων αποκατάστασης των βλαβών
ΔΔΕ ΚΙΛΚΙΣ
αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 δε θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στις παρακάτω σχολικές μονάδες
     Γυμνάσιο Καμπάνη
     Γυμνάσιο Χέρσου
     ΓΕ.Λ. Χέρσου (θα λειτουργήσει μόνο η Γ? Λυκείου)
     2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς (θα διεξαχθούν  τα μαθήματα μόνο για την Α? και  Γ΄Λυκείου)
     Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κιλκίς

 xenesglosses.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια: