9/1/17

Ποια σχολεία δε θα λειτουργήσουν αύριο 10-1( Συνεχής ενημέρωση)

Η         
        

   Πολλά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά  και την Τετάρτη 11/1 αλλά και τις επόμενες ημέρες, από ό,τι φαίνεται, με τη νέα   επιδείνωση της κακοκαιρίας .

 
    
 ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ


 ΑΤΤΙΚΗΌπως ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, αύριο Τρίτη, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά. Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους Λόγω της  χιονόπτωσης και των ακραίων καιρικών συνθηκών, κλειστά θα παραμείνουν αύριο Τρίτη όσα σχολεία στο δήμο Κορυδαλλού βρίσκονται σε σημεία της πόλης με έντονες κλίσεις στο οδόστρωμα. Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του δήμου, αύριο θα παραμείνουν κλειστά το 3ο, 7ο, 8ο, 18ο, 19ο και 21ο νηπιαγωγείο, καθώς και το 5ο, 9ο, 10ο, 12ο δημοτικό σχολείο. Στη διάθεση γονέων και εκπαιδευτικών για πληροφορίες και ενημέρωση, θα παραμείνει από τις 7.00 το πρωί αύριο το τμήμα Παιδείας του δήμου Κορυδαλλού, με τηλ. επικοινωνίας το 210 4990456.

 
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, την Τρίτη 10-1-2017, δεν θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Ειδικά σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Αγ. Δημητρίου. Για τα Εσπερινά και το Δημόσιο ΙΕΚ θα ενημερώσουμε αύριο πρωι  Με απόφαση του Δημάρχου, Βασίλη Βαλασόπουλου, την Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία του Δήμου Ηλιούπολης θα παραμείνουν κλειστά


Όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου Ρέντη αύριο Τρίτη 10/1/2017, θα είναι κλειστές


  Την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 όλα τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία της Διεύθυνσης ΠΕ Γ΄ Αθήνας θα παραμείνουν κλειστά λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με την απόφαση των Δημάρχων της Δυτικής Αθήνας Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και για την προστασία των μαθητών της πόλης, τα σχολεία, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017.


Λόγω της χιονόπτωσης και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες και προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των μαθητων, αύριο Τρίτη 10/01/2017, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαιδεύσης καθώς και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου Πειραιά θα παραμείνουν κλειστά.Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη  10/1 στον Δήμο Σπάτων – Αρτέμιδος

 Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη  10/1 στην Γλυφάδα

 Κλειστά τα σχολεία την Τρίτη  10/1 στην Σαλαμίνα

  Κλειστά τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί στη Νέα Σμύρνη, η Λεόντειος και η Ευαγγελική.  

Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Ζωγράφου (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10/1/2017.

 Κλειστά τα σχολεία και σε Μοσχάτο , Ταύρος,  Φάληρο , Καισαριανή Καλλιθέα

Κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιλίου. 

Κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, θα μείνουν, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, μετά από Απόφαση του Δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Φυλής, δηλαδή τα Νηπιαγωγεία, τα Δημοτικά Σχολεία, τα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλων των Δημοτικών Ενοτήτων (Άνω Λιόσια-Ζεφύρι-Φυλή).Ο Δήμος Λαυρεωτικής ενημερώνει οτι,  λόγω των έκτακτων καιρικών φαινομένων , οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας, αύριο θα παραμείνουν κλειστά.Με Απόφαση του Δημάρχου Αλίμου κ. Α. Κονδύλη, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης στο Δήμο Αλίμου την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017


Με απόφαση του Δημάρχου Ραφήνας-Πικερμίου Βασίλη Πιστικίδη όλα τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Πικερμίου, αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά.Τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά σε Ραφήνα και Πικέρμι καθώς και το ΕΠΑΛ Ραφήνας, το Εσπερινό Ραφήνας και τα Εργαστήρια λόγω των έκτακτων και έντονων καιρικών συνθηκών..Επίσης κλειστά θα παραμείνουν όλα τα ειδικά σχολεία που λειτουργούν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου..Το Γυμνάσιο και το Λύκειο Ραφήνας θα λειτουργήσουν κανονικά, όπως και οι Παιδικοί Σταθμοί και τα ΚΔΑΠ.
Οι Βρεφονηπιακοί και τα Σχολεία Α΄βάθμιας και Β΄βάθμιας εκπαίδευσης στη ζώνη ευθύνης του Δήμου Πεντέλης αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονόπτωσης.
Κλειστά και αύριο θα παραμένουν όλα τα σχολεία των δημοτικών κοινοτήτων Βαρνάβα και Μαραθώνα, της τοπικής κοινότητας Γραμματικού, και το 2° Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης..Τα υπόλοιπα σχολεία της Νέας Μάκρης θα παραμείνουν ανοικτά, σημειώνει σε ανακοίνωση του ο δήμος Μαραθώνα, επισημαίνοντας ότι σε «περίπτωση που υπάρξει επιδείνωση των καιρικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί νέα ενημέρωση»

 Δε θα λειτουργήσουν τα σχολεία του δήμου Διονύσου (Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης, Διονύσου, Δροσιάς, Κρυονερίου, Ροδόπολης, Σταμάτας) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
.
Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και του ισχυρού παγετού που έπληξαν τον Δήμο Ωρωπού με απόφαση του δημάρχου, σήμερα Δεύτερα έμειναν κλειστά όλα τα σχολεία της α΄βάθμιας και β΄βάθμιας εκπαίδευσης στις περιοχές Καπανδρίτι, Πολυδένδρι, Αφίδνες, Κάλαμο, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Μαλακάσα, Αυλώνα, Συκάμινο, Χαλκούτσι, Ωρωπό, Σκάλα Ωρωπού, Νέα παλάτια.

Δε θα λειτουργήσουν, όλα τα Νηπιαγωγεία και τα Δημοτικά Σχολεία, σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη Όσον αφορά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη κατόπιν συνεννόησης με τις Διευθύντριες και τούς Διευθυντές, των αντίστοιχων Σχολικών Μονάδων, θα λειτουργήσουν κανονικά, με δεδομένη την κατανόησή των  διδασκόντων, στην καθυστερημένη προσέλευση μαθητών και μαθητριών, λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών 

Τα Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.


Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη τα σχολεία σε αρκετούς δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, εξαιτίας των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Αρκετοί δήμοι έχουν ήδη αποφασίσει να μην ανοίξουν οι σχολικές αίθουσες λόγω του συνεχιζόμενου ολικού παγετού, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών και εκπαιδευτικών.

Στον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν θα λειτουργήσουν ούτε αύριο, Τρίτη, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού, Ελλη Χρυσίδου.

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου ανακοινώθηκε πως μετά από σύσκεψη του δημάρχου με τις αρμόδιες αντιδημαρχίες και τις διευθύνσεις αποφασίστηκε όλα τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα μείνουν αύριο τα σχολεία και στον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, ενώ οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου «μετά από συνεχή επικοινωνία με όλες τις σχολικές μονάδες διαπιστώθηκε πως συνεχίζονται τα προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης και παραμένουν χαμηλές οι θερμοκρασίες των σχολικών αιθουσών παρά τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης λόγω του συνεχόμενου ολικού παγετού».

Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) ούτε στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης, ενώ οι παιδικοί σταθμοί αντίθετα θα παραμείνουν ανοιχτοί για την εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονιών.

Την απόφαση να παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης αλλά και οι παιδικοί σταθμοί έλαβε ο Δήμος Λαγκαδά, εξαιτίας των σοβαρών τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν στις εγκαταστάσεις των σχολείων από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο και τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στην Καλαμαριά, σύμφωνα με τον δήμαρχο, Θεοδόση Μπακογλίδη.
Σε άλλους δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος, αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις.Ενημέρωση από εφημερίδα Μακεδονία

Σας ενημερώνουμε ότι ύστερα από αποφάσεις των αρμόδιων φορέων το ΚΠΕ Μακρινίτσας σήμερα Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνει κλειστό λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στο Πήλιο και της δυσκολίας λειτουργίας του φορέα, για τυχόν πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την Υπεύθυνη του ΚΠΕ Μακρινίτσας, κα Μακέλη Γραμματή στο τηλέφωνο της 6909449725 ή να στέλνετε μήνυμα στο Facebook, καθώς παραμένει άγνωστη η κατάσταση της σταθερής τηλεφωνικής σύνδεσης.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Δέλτα, καθώς παραμένουν τα προβλήματα λόγω του παγετού. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Δέλτα.

Μετά από συνεννόηση των τριών Δημάρχων και του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας κ. Δημήτρη Συριανίδη αποφασίστηκε όλα τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία του Νομού Πιερίας να μην λειτουργήσουν λόγου ψύχους και παγετού την Δευτέρα 9 και Τρίτη 10 Ιανουαρίου. 

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Άργους-Μυκηνών, τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου, λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου, Δημήτρη Καμπόσου. 


Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στο Δήμο Ερμιονίδας αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου, λόγω των επικίνδυνων καιρικών συνθηκών.Η απόφαση πάρθηκε μετα απο συνεννόηση του Δημάρχου, με τους Διευθυντές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαιδευσης.
Αύριο Τρίτη 10/1/2017 όλα τα σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων θα παραμείνουν κλειστά, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου. 

Δήμος Αλμωπίας Κατά τη νέα σύσκεψη αποφασίστηκε να παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες του Δήμου μας (παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια και μαθητική εστία) και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. 

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης ανακοίνωσε: Λόγω των ειδικών καιρικών συνθηκών οι εκπαιδευτικές λειτουργίες του Ιδρύματος (μαθήματα, εξετάσεις) αναστέλλονται για τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. Οι νέες ημερομηνίες, ώρες και αίθουσες των εξετάσεων για τα μαθήματα των δύο ημερών θα ανακοινωθούν από τα Τμήματα. 

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης Με απόφαση του πρύτανη, Αθανάσιου Καραμπίνη, αναστέλλεται το εκπαιδευτικό έργο στο σύνολο των δομών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, λόγω των καιρικών φαινομένων που επικρατούν σε Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα όπου εδρεύουν οι σχολές και τα τμήματα του πανεπιστημίου. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, τα μαθήματα αναβάλλονται έως και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, ενώ τα τμήματα του ΔΠΘ θα φροντίσουν για την αναπλήρωση του διδακτικού έργου.


Δήμος Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι με απόφαση του Δημάρχου Κιλκίς την Τρίτη 10η Ιανουαρίου 2017, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστές, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

 Σέρρες – Και αύριο Τρίτη τα σχολεία θα είναι κλειστά αφού ο Δήμαρχος Σερρών κ Πέτρος Αγγελίδης αποδέχθηκε τις εισηγήσεις των Διευθυντών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης  (πλην του Δήμου Ν.Ζίχνης που αναμένεται αργότερα σχετική απόφαση).

 Γρεβενά – Κλειστά την Τρίτη όλα τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών με απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη 

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Κλειστά επίσης θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους: Λαγκαδά (Δευτέρα και Τρίτη κλειστά), Πύδνας Κολινδρού (Δευτέρα και την Τρίτη κλειστά) 

Από τον δήμο Πολυγύρου ανακοινώνεται πως τα σχολεία του δήμου Πολυγύρου, όλων των βαθμίδων, δεν θα λειτουργήσουν αύριο Δευτέρα 9 και μεθαύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή (παγετός, χαμηλές θερμοκρασίες κλπ). Εξαιρούνται τα σχολεία της παραλιακής ζώνης (Μεταμόρφωση, Ορμύλια, Καλύβες, Όλυνθος) τα οποία θα λειτουργήσουν κανονικά με μία ώρα καθυστέρηση στην έναρξη των μαθημάτων. Σύμφωνα με τις νεότερες ανακοινώσεις των Δήμων Πολυγύρου, Σιθωνίας, Αριστοτέλη και Κασσάνδρας, θα παραμείνουν κλειστές και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 οι σχολικές μονάδες των Δήμων Πολυγύρου, Σιθωνίας, Αριστοτέλη και Κασσάνδρας.  

Και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου Βέλου Βόχας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.(Νηπιαγωγεία, Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια) 

Με απόφαση του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, εξαιτίας του ολικού παγετού και ενόψει του νέου κύματος κακοκαιρίας, τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στα όρια του δήμου θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου
.
Μαγνησία – Βόλος – Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Δήμων της Μαγνησίας, πλην του Δήμου Βόλου, για τα οποία αναμένεται ενημέρωση. Τα παραπάνω τονίζει η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας. Εισήγηση για τη μη πραγματοποίηση μαθημάτων και αύριο Τρίτη στα Γυμνάσια και Λύκεια του Δήμου Βόλου κατέθεσε στην αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου, Γεωργία Μποντού, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτης Σαβελίδης. Όπως αναφέρει ο κ. Σαβελίδης, η εισήγηση της Δευτεροβάθμιας στηρίζεται στα ακόλουθα: Στην ανακοίνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων και ισχυρή χιονόπτωση. Διότι τα προαύλια των Σχολικών Μονάδων αλλά και τα πεζοδρόμια διέλευσης των μαθητών, καλύπτονται με πάγο και αποτελούν σοβαρές πηγές κινδύνου για την ασφάλειά τους. Διότι τα συστήματα θέρμανσης πολλών Σχολικών Μονάδων λόγω του παγετού έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας, κυρίως λόγω θραύσης των σωληνώσεών τους και είναι αδύνατη η έγκαιρη επισκευή τους και κατά συνέπεια είναι αδύνατη η παρακολούθηση των μαθημάτων χωρίς θέρμανση. 

Ανακοινώνεται πως με απόφαση του Δημάρχου Αγράφων κ. Θεόδωρου Μπαμπαλή, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αγράφων, καθώς και ο Παιδικός Σταθμός θα παραμείνουν κλειστά το διήμερο Δευτέρα 9/1/2017 και Τρίτη 10/1/2017, λόγω του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν σε όλο τον Δήμο Αγράφων.

 Κατερίνη Τη διακοπή των μαθημάτων στις 10 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών. Η λειτουργία των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας είναι η παρακάτω: Δήμος Κατερίνης,  Δήμος Δίου-Ολύμπου,  Δήμος Πύδνας-Κολινδρού. 

Κλειστά θα παραμείνουν με απόφαση του Δημάρχου Νίκου Κουτσογιάννη όλα τα σχολεία του Δήμου Νάουσας την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού.Κανονικά θα λειτουργήσουν όλοι οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου.

Σύμφωνα με τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας, στη Σκόπελο, όπου το χιόνι φθάνει το ένα μέτρο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία τη Δευτέρα και την Τρίτη. Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία την Τρίτη και δεν θα λειτουργήσουν σε Αλόννησο και Σκόπελο. 

Κλείνουν και την Τρίτη  9/10-1-2017 τα σχολεία ολόκληρης της Αιγιάλειας με απόφαση του Δημάρχου Αιγιάλειας Θανάση Παναγόπουλου που θα ανακοινωθεί  για την ασφάλεια των μαθητών.

 Κύμη-Αλιβέρι Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία σε όλη την περιφέρεια του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου. 

Mε απόφαση του Αναπληρωτή Δημάρχου Κοζάνης Γιώργου Βαλαή τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης , θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους μια ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 π.μ. 

Ορεστιάδα Τη διακοπή των μαθημάτων στις 10 Ιανουαρίου 2017 ημέρα Τρίτη, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Ορεστιάδας, λόγω έκτακτων καιρικών συνθηκών 

Κλειστά θα παραμείνουν το διήμερο 9 και 10 Ιανουαρίου και τα σχολεία στο Άργος Ορεστικό.
 
Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του παγετού που επικρατεί, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας θα παραμείνουν κλειστά τη Δευτέρα 9 και την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017. 

Τα σχολεία Π.Ε και Δ.Ε στον Δήμο ΔΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΟΥ δε θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη 9-10/1/2017 λόγω παγετού και ψύχους.

Με αποφάσεις των δημάρχων Τεμπών και Φαρσάλων, εξαιτίας του παγετού που επικρατεί και της αναμενόμενης επιδείνωσης του καιρού τις επόμενες ώρες τα σχολεία όλων των βαθμίδων που λειτουργούν στους δύο δήμους θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη. 

Με νέα απόφαση του δημάρχου Τυρνάβου Π. Σαρχώση τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλο το δήμο θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου.

 Λάρισα – Με απόφαση του δημάρχου Κιλελέρ Αθ. Νασιακόπουλου όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων του δήμου Κιλελέρ θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου. 
Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία στον νομό Λάρισας, εξαιτίας του έντονου παγετού αλλά των προβλέψεων για επιδείνωση των καιρικών φαινομένων. 

Ο ολικός παγετός που επικρατεί σε όλο το δήμο αλλά και η επικείμενη νέα κακοκαιρία οδηγούν το δήμαρχο Ελασσόνας Νίκο Ευαγγέλου στην απόφαση να παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη όλα τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο δήμο Ελασσόνας.

 Εβρος Κλειστά και αύριο Τρίτη (10 Ιανουαρίου) θα παραμείνουν τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλο τον Έβρο, όπως ανακοινώθηκε από τους δημάρχους Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

 Αίγινα σύμφωνα με απόφαση του Δημάρχου τα σχολεία θα ανοίξουν την Τρίτη 10/1 στις 10.00. Ο Δήμος Αίγινας ανακοινώνει ότι αύριο Τρίτη  10 Ιανουαρίου 2017 τα Δημοτικά Σχολεία, τα Νηπιαγωγεία ,τα Γυμνάσια και τα Λύκεια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ) θα ξεκινήσουν τα μαθήματα  από τις 10 το πρωί λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας και για προληπτικούς λόγους.  Δεν θα γίνει επέκταση του ωραρίου, οι μαθητές θα σχολάσουν στις προβλεπόμενες ώρες από το ωρολόγιο πρόγραμμα. Επίσης, κατόπιν συνεννοήσεως με το ΚΤΕΛ το σχολικό δρομολόγιο που γίνεται στις 7 π.μ. θα γίνει στις 9 π.μ. και αυτό που γίνεται στις 7:30 π.μ. θα γίνει στις 9:30 π.μ. 

Δήμος Τανάγρας Σε συνέχεια της χτεσινής μας ανακοίνωσης, σας ενημερώνουμε ότι και αύριο Τρίτη 10/01/2017 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου μας καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά λόγω χιονιού και παγετού. 

Καρδίτσα Με αποφάσεις των δημάρχων Μουζακίου, Παλαμά και Σοφάδων, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των συγκεκριμένων δήμων θα παραμείνουν κλειστά και αύριο Τρίτη, 10 Ιανουαρίου, λόγω του παγετού και της αναμενόμενης χιονόπτωσης από τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Κλειστά θα παραμείνουν και την Τρίτη 10/1/2017 τα σχολεία των Δήμων Δράμας, Δοξάτου, Προσοτσάνης, Κάτω Νευροκοπίου και Παρανεστίου, σύμφωνα με αποφάσεις των αντίστοιχων δημάρχων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. 

Θήβα Λόγω του παγετού και κυρίως των χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν, ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων, την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 θα λειτουργήσουν από ώρα 10.00. 

Μυτιλήνη Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου, Σπύρου Γαληνού και σε συνεννόηση με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Λέσβου, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 10  Ιανουαρίου 2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, χιονοπτώσεων, παγετού και χαμηλών θερμοκρασιών.

 Αλόννησος και Σκόπελος Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τρίτη. 

Ξάνθη – Κλειστά και αύριο 10/1 τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη

Χανιά Ανοιχτά θα είναι αύριο, Τρίτη 10 Ιανουαρίου, τα περισσότερα σχολεία του Νομού Χανίων, τα οποία έκλεισαν σήμερα, Δευτέρα, στο σύνολό τους, εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης και του παγετού. Ωστόσο, θα υπάρξουν και σχολεία που δεν θ’ ανοίξουν καθώς σε συγκεκριμένες περιοχές του Νομού τα προβλήματα παραμένουν.Τα σχολεία που κλείνουν για αύριο Τρίτη είναι; Στον Δήμο Κισσάμου, μετά από απόφαση του δημάρχου Κισσάμου Θοδωρή Σταθάκη, το Δημοτικό Σχολείο Έλους και το Νηπιαγωγείο Έλους . Με απόφαση του δημάρχου Αποκορώνου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ανακοινώνεται η αναστολή της λειτουργίας των σχολικών μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία, Γυμνάσια και Λύκεια), αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές. Λεπτομέρειες για Ν. Χανίων εδώ  Κλειστά θα μείνουν αύριο, λόγω κακών καιρικών συνθηκών, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια στον Άγιο Ευστράτιο, στην Ικαρία, στη Λέσβο, στη Λήμνο και στη Σάμο, με απόφαση της περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Χριστιάνας Καλογήρου.

Ο παγετός και το νέο κύμα χιονιά θα κρατήσει κλειστά και αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλη τη Φθιώτιδα.

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τρίτη 10/1 σχολεία της Πάτρας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Όπως ανακοινώθηκε από τον δήμο Πατρέων, κλειστά θα μείνουν αύριο το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Κάτω Καστριτσίου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Σελλών, το 65ο νηπιαγωγείο και το 59ο δημοτικό σχολείο, που βρίσκονται στην περιοχή της Βούντενης.
Επίσης, αύριο, λόγω της πρόβλεψης για δημιουργία παγετού τις πρώτες πρωινές ώρες, η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 π.μ. στο 1ο το 2ο και το 3ο δημοτικό σχολείο Παραλίας και στο 1ο το 2ο το 3ο και το 4ο νηπιαγωγείο Παραλίας.  www.newsbeast.gr

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τρίτη, τα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, μετά από απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κωνσταντίνου Ζαγναφέρη.

Με αλλεπάλληλες αποφάσεις των δημάρχων Κομοτηνής, Μαρωνείας-Σαπών, Αρριανών και Ιάσμου, ανακοινώθηκε η αναστολή λειτουργίας των σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στην Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης.

Αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία των παρακάτω Δημοτικών Ενοτήτων ανά Δήμο σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις που έχουν εκδοθεί μέχρι 15:00 σήμερα από τους συγκεκριμένους Δήμους:
Στο Δήμο ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ:
– ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ
– ΑΓΙΟΥ ΜΥΡΩΝΑ
Στο Δήμο ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ:
-ΤΥΛΙΣΣΟΥ
– ΚΡΟΥΣΣΩΝΑ
Στο Δήμο ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ:
-ΜΟΧΟΥ
-ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ
 Στο Δήμο ΜΙΝΩΑ ΠΕΔΙΑΔΟΣ:
-ΟΛΑ
Στο Δήμο ΓΟΡΤΥΝΑΣ:
-ΑΓΙΑΣ ΒΑΒΡΒΑΡΑΣ
Θέλουμε να σας επισημάνουμε ότι στα σχολεία που θα ανοίξουν αύριο Τρίτη 10 Ιανουαρίου καλό είναι να λειτουργήσει η θέρμανση νωρίτερα έτσι ώστε με την έλευση των μαθητών οι αίθουσες να διαθέτουν ανεκτή θερμοκρασία.  Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Ηρακλείου ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ


Ο δήμαρχος Σητείας Θ. Πατεράκης αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας για μία ακόμα ημέρα την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 των παρακάτω Σχολείων του Δήμου Σητείας, λόγω εκτάκτων καιρικών συνθηκών, και συγκεκριμένα χιονόπτωση και ολισθηρότητα του οδοστρώματος, για την ασφάλεια των μαθητών, προς αποφυγή ατυχημάτων.
1. Νηπιαγωγείο Ζήρου
2. Δημοτικό Σχολείο Αρμένων
3. Γυμνάσιο Χανδρά
 Κατόπιν της ενημέρωσης της Διεύθυνσης Π.Ε. Λακωνίας από τους Αντίστοιχους Δήμους:

ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ: Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου

ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ: Κλειστά όλα τα σχολεία του Δήμου

ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ: Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία της Ρειχιάς και το Νηπιαγωγείο   Κυπαρισσίου λόγω αδυναμίας πρόσβασης της εκπαιδευτικού
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: