2/12/16

6ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση-Το δέντρο της Σοφίας για το σχ. έτος 2016-17»

6ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση-Το δέντρο της Σοφίας για το σχ. έτος 2016-17»

Σας ενημερώνουμε ότι, τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, προκηρύσσουν τον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Λογοτεχνίας «Σοφία Φίλντιση – Το δέντρο της Σοφίας», με θέμα «Έθιμα του τόπου μας και του κόσμου όλου» για τη σχολική χρονιά 2016-17.

Κύριος στόχος της δράσης είναι η γνωριμία του έργου της Μεσσήνιας συγγραφέως Σοφίας Φίλντιση, η οποία απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Παιδικής Λογοτεχνίας το 2004, για το βιβλίο «Ποιήματα για παιδιά».
Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές των Α΄ έως ΣΤ΄ τάξεων όλων των Δημόσιων και Ιδιωτικών Δημοτικών Σχολείων της χώρας, καθώς και των ελληνόφωνων Δημοτικών Σχολείων του εξωτερικού.
Η αξιολόγηση των έργων θα γίνει από τους : Ανδρικόπουλο Νικόλαο (συγγραφέας), Μάνο Κοντολέων (συγγραφέας), Γαλανοπούλου Γεωργία (συγγραφέας), Δικαίου Ελένης (συγγραφέας) και Φλέσσα Κλεώνη (σκηνοθέτης). Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των έργων είναι η Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, ενώ απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου 2017, στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά, στην Καλαμάτα.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν πληροφορίες από το συνημμένο έγγραφο ή να επικοινωνούν με την κα Πουλοπούλου Γεωργία, στα τηλέφωνα 27210.92022 – 27210-92122 και 697 0801858.
Επιπροσθέτως, σας ενημερώνουμε ότι η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους μαθητές, ενώ η όλη διενέργεια του διαγωνισμού (υλοποίηση, βράβευση κλπ) γίνεται με ευθύνη των διοργανωτών και σύμφωνα με τους κανόνες δεοντολογίας για τη διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων των συμμετεχόντων μαθητών και των πνευματικών δικαιωμάτων.
Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για το διαγωνισμό

Δεν υπάρχουν σχόλια: