7/11/16

Συνέδριο του Ιδρύματος της Βουλής με θέμα "Διλήμματα και συμφραζόμενα του προσφυγικού ζητήματος. Ιδέες, αξίες, ιστορία, πολιτικές»
 foundation.parliament.gr
«Διλήμματα και συμφραζόμενα του προσφυγικού ζητήματος. Ιδέες, αξίες, ιστορία, πολιτικές».
Τετάρτη
9 Νοεμβρίου 2016
Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, με αφορμή την έκθεση Δρόμοι Επιβίωσης που παρουσίασε μέσα στο 2016, διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Διλήμματα και συμφραζόμενα του προσφυγικού ζητήματος. Ιδέες, αξίες, ιστορία, πολιτικές».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, στην αίθουσα της Γερουσίας, στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, στον προθάλαμο της αίθουσας της Γερουσίας, θα παρουσιάζεται τμήμα του υλικού της έκθεσης Δρόμοι Επιβίωσης η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας.

Παράλληλα, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016  και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί προβολή του βραβευμένου ντοκιμαντέρ της Μαριάννας Οικονόμου «Ο πιο μακρύς δρόμος», στην αίθουσα εκδηλώσεων της Βουλής των Ελλήνων, στη λεωφόρο Αμαλίας 22-24 (είσοδος από Σουρή).

Δεν υπάρχουν σχόλια: