25/11/16

Επιμορφωτικό σεμινάριο 500 ωρών στην Ειδική Εκπαίδευση με τίτλο «Εκπαίδευση μαθητών με νοητική ανεπάρκεια και εκπαίδευση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες»

              

             Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, του ΑΠΘ
Τμήμα Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ

Το ΔΔΠΜΣ διοργανώνει ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο 500 ωρών στην
Ειδική Εκπαίδευση
με τίτλο «Εκπαίδευση μαθητών με νοητική ανεπάρκεια και εκπαίδευση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες»
που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη
Έναρξη προγράμματος: Δεκέμβριος 2016
Λήξη: Ιούνιος 2017

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αδιόριστους και διορισμένους εκπαιδευτικούς Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης, ψυχολόγους, λογοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, αποφοίτους ΙΕΚ Προσχολικής αγωγής – δημιουργίας και έκφρασης, Ημερήσιας φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες, όπως και σε κάθε άλλη ειδικότητα με δικαίωμα διορισμού στις δομές της Ειδικής Εκπαίδευσης.
Επίσης, σημειώνεται ότι στο σεμινάριο μπορούν να πάρουν μέρος και φοιτητές που βρίσκονται στο τελευταίο έτος σπουδών τους.


Το επιμορφωτικό σεμινάριο έχει εγκριθεί από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του ΥΠΕΠΘ με την υπ’ αριθμ. 3/26-2-2009 γνωμοδότηση του Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μόνο με ηλεκτρονική υποβολή έως και 30/11/2016 στο email evibal@nured.auth.gr.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται επίσης έως και 30/11/2016 είτε ηλεκτρονικά είτε αυτοπροσώπως, ως εξής: α) Ηλεκτρονικά στη διεύθυνση evibal@nured.auth.gr επισυνάπτοντας σκαναρισμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. β) Αυτοπροσώπως στην κ. Εύη Μπαλαμπέκου (Παιδαγωγική Σχολή, κτίριο «Πύργος», 8ος όροφος, γραφείο 806, ώρες 11.00 – 13.00).

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο και το αναλυτικό πρόγραμμα των δια ζώσης διδασκαλιών θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σεμιναρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο στην ιστοσελίδα http: sem-spedu.web.auth.gr. Μπορούν επίσης να απευθυνθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της υπεύθυνης του σεμιναρίου κ. Μ. Τζουριάδου tzour@nured.auth.gr ή στη γραμματεία του σεμιναρίου κ. Εύη Μπαλαμπέκου, τηλ. 2310-995090, e-mail: evibal@nured.auth.gr

Θεσσαλονίκη, 21/11/2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: