21/10/16

ΠΣΑΕΠ : Κείμενο διαμαρτυρίας των νηπιαγωγών ειδικής αγωγής
Ενα πάρα πολύ ωραίο και ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ κείμενο συνέταξαν οι νηπιαγωγοί ειδικής αγωγής για τις μειωμένες προσλήψεις του κλάδου τους, εξηγώντας επιστημονικά πως αυτό επηρεάζει τους μαθητές. Με επιστημονικότητα λοιπόν και με στοιχεία παρουσιάζουν τη ζοφερή κατάσταση στις παραπάνω δομές, ζητώντας πλήρη κάλυψη των αιτημάτων για παράλληλη στήριξη, για ΣΜΕΑΕ και Τ.Ε. στα νηπιαγωγεία. Δε σταματούν΄όμως εκεί καθώς όπως αναφέρεται στο τέλος του υπομνήματός τους " τα αποτελέσματα της πρώιμης παρέμβασης μόνο ως ατελέσφορα δύνανται να χαρακτηριστούν, εάν δεν συνοδευτούν και με την κατάλληλη εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη των παιδιών και στη βαθμίδα της δημοτικής εκπαίδευσης", ζητώντας κάλυψη των αιτημάτων και στα δημοτικά σχολεία.
Αυτό το ήθος συνάδει με αυτό που έχει ασπαστεί από την ίδρυσή του ο ΠΣΑΕΠ, εμμένοντας σε λέξεις όπως ενότητα, αλληλεγγύη, συναδελφικότητα..
Φυσικά, όπως κάνουμε και θα κάνουμε για όποιονδηποτε μεμονωμένο εκπαιδευτικό ή ομάδα ατόμων, θα υποστηρίξουμε και θα εκπροσωπήσουμε την προσπάθειά τους αυτή, καλώντας τους εκπαιδευτικούς ΠΕ61 και ΠΕ60.50 να υπογράψουν το παρακάτω υπόμνημα.
Αλλωστε ο ΠΣΑΕΠ από την πρώτη στιγμή πιέζει για αύξηση των πιστώσεων στην ειδική αγωγή για όλες τις ειδικότητες της α/θμιας.
Για να υπογράψετε πατήστε στο παρακάτω σύνδεσμο και συμπληρώστε το ονοματεπώνυμό σας, την ειδικότητα και το e-mail σας στο τέλος της σελίδας.

https://docs.google.com/document/d/17nFG4sN5mkcHwdEG8FWywrZKeZrRo33iyXAE5wwbegI/edit

Δεν υπάρχουν σχόλια: