8/10/16

Οι Καλύτερες Εκπαιδευτικές Σειρές Εκμάθησης Αγγλικών για Παιδιά Δημοτικού και Νήπια   Εκπαιδευτικές παιδικές σειρές και εκπαιδευτικά προγράμματα εκμάθησης αγγλικών για παιδιά ηλικίας από 2 ετών και άνω. Βραβευμένα κινούμενα σχέδια στα αγγλικά για νήπια, παιδιά προσχολικής ηλικίας και δημοτικού, με την υπογραφή των μεγαλύτερων στούντιο όπως Disney Channel TV, Nickelodeon και Warner Bros.Πολλά από τα δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα της λίστας τα βρίσκετε online στο YouTube και αν η σειρά έχει επίσημο κανάλι στο YouTube, πατώντας πάνω στον τίτλο ή τη φωτογραφία θα ανοίξει ένα καινούριο παράθυρο που θα σας μεταφέρει εκεί.  learn english online ΠοκογιόPocoyo (2005)
"Ποκογιό"   
★★★★★★★★★★
Ο απίθανος μικρός Ποκογιό προσφέρει σε νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας τη δυνατότητα εκμάθησης αγγλικών δωρεάν, ενώ διδάσκει αξίες όπως η φιλία, η υπομονή και η βοήθεια. Ο Ποκόγιο, ο Πάτο, η Έλλη, τα υπέροχα Σλίπι και Μπέιμπι Μπερντς σας περιμένουν στην πλατφόρμα του youtube. (7 λεπτά) (Ηλικία: 2-8)
"Χούπλακιντζ"   
★★★★★★★★★★
Μία χαρούμενη σειρά όπου μωρά και παιδιά μαθαίνουν δωρεάν αγγλικά. Προσφέρει κλασσικά παιδικά τραγούδια και νανουρίσματα καθώς και ξεχωριστή ενότητα με εκπαιδευτικά προγράμματα παραδίδοντας τα πρώτα μαθήματα αγγλικών. (3 λεπτά) (Ηλικία: 2-8) Little Einsteins (2005) 
"Οι Μικροί Αϊνστάιν"    
★★★★★★★★★★
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας από την Disney. Οι τέχνες όπως η ζωγραφική, η φωτογραφία, ο χορός και ιδιαίτερα η κλασική μουσική δημιουργούν ένα πολύχρωμο σκηνικό για τις περιπέτειες των τεσσάρων ταλαντούχων φίλων. Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, τα μουσικά όργανα και την αξία της συνεργασίας καθώς βοηθούν διαδραστικά τους ήρωες να ολοκληρώσουν τις αποστολές τους. (23 λεπτά) (Ηλικία: 2-6)

Δεν υπάρχουν σχόλια: