23/10/16

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!...ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ 12:00, ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ 
 ΕΝΟΤΗΤΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΔΡΑΣΗΣυναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. βρίσκεται αντιμέτωπο σήμερα με μια πολύ σκληρή πραγματικότητα στο χώρο όπου κινείται και λειτουργεί και εξ αυτού του λόγου είναι εξόχως σημαντικό να είμαστε όλοι, αύριο Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 12:00,  έξω από το Υπουργείο Παιδείας στην Παράσταση διαμαρτυρίας του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.), που διοργανώνουν  αναπληρωτές από όλη τη χώρα, με τη συμπαράσταση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π., η οποία κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας (11:00-14:00) για τη Δευτέρα, του Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ, αλλά και των άλλων Περιφερειακών Συλλόγων Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π., της Ε.Σ.ΑμεΑ, της Π.Ο.Σ.Γ.Κ.ΑμεΑ  και πολλών Συλλόγων Εκπαιδευτικών.

 Το κύριο πλαίσιο της κινητοποίησης έχει να κάνει με την με  την τραγική καθυστέρηση των προσλήψεων αναπληρωτών και την αναγκαιότητα μονίμων διορισμών στις άδειες δομές Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης της χώρας.

Παραμερίζοντας τις όποιες μικροδιαφωνίες προέκυψαν επί του πλαισίου αιτημάτων, οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και όλοι μαζί στο Υπουργείο, ώστε να αναγκάσουμε την ηγεσία του να μας λάβει σοβαρά υπόψη και μετά θα έχουμε όλο το χρόνο να επεξεργασθούμε, δια των οργάνων μας,  το όποιο λεπτομερές πλαίσιο διεκδίκησης με τα αιτήματά μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


Βασίλης Βούγιας
23/10/2016 
http://seepea-stella.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: