8/9/16

Ο ΠΑ.Σ.Α.Δ. ζητάει την 7η Σεπτεμβρίου ως ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας των αναπληρωτών
Συνάδελφοι, είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που χθες είχε δημιουργηθεί πρόβλημα σχετικά με την ανάληψη υπηρεσίας.
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Εύβοιας μας ενημέρωσε ότι η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί από χθες και οι συνάδελφοι μπορούν να συνεχίζουν να προσέρχονται κανονικά στα γραφεία της Διεύθυνσης μέχρι την Παρασκευή 9/9 που είναι και η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών.
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας της Αν.Αττικής που δημιουργήθηκε και το μεγαλύτερο πρόβλημα μας ενημέρωσε ότι η διαδικασία υποβολής των δικαιολογητικών έχει ξεκινήσει κανονικά από νωρίς το πρωί και υπάρχει μεγάλος όγκος προσέλευσης αναπληρωτών.Μένει να διευκρινιστεί αν η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας θα είναι η 7/9 όπως ζητήσαμε και όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας.
Ως ΠΑ.Σ.Α.Δ. ζητάμε όλοι οι συνάδελφοι να έχουν υπηρεσία ανάληψης από 7 Σεπτεμβρίου, λόγω των προβλημάτων που εμφανίστηκαν κατά τη χθεσινή ημέρα.
Σε δεύτερο χρόνο θα ασχοληθούμε με τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί με τους πινάκες των αναπληρωτών, όπως εσείς μας τα μεταφέρετε.
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: